A Huawei bejelentette, hogy március 22-én indul a P10 előrendelése. Az előrendelési időszak április 4-ig fog tartani, első körben pedig csak a Huawei P10 lesz rendelhető, a P10 Plus később. A Huawei új csúcskészülékeivel kapcsolatos workshopon voltunk, ahol mindent megtudtunk a készülék tulajdonságait illetően, illetve az alábbi információkat a forgalmazással kapcsolatban.

Minden előrendelő kap ajándékba a készülékhez egy kiegészítőkkel telepakolt ajándékcsomagot is, ahogy egy időben a P9 Lite idejében is volt. A csomag tartalma egy tripodként is használható szelfibot, egy 10.000 mAh kapacitású külső akkumulátor, egy microUSB -> USB-C adapter, egy SuperCharge USB kábel és egy SuperCharge autós töltő. Mindezek összértéke 30.000 Ft, ez a csomag az előrendelés után külön is megvásárolható lesz.

Ha szeretnél nyerni egy ilyen ajándékcsomagot, akkor most itt a lehetőség, a Huawei felajánlásával kisorsolhatunk egyet a Tech2 olvasói között, részletek a videóban:

A Huawei P10 bruttó 199.990 Ft-ért lesz előrendelhető fekete és silver színekben, de később érkezik a gold és a blue is. Az új flagship modellekre is érvényes a Huawei 3+3+3 VIP garanciája, ami 3 hónap kijelző, 3 hónap csere és 3 év teljeskörű garanciát takar, aminek érvényesítéséhez csupán regisztrálni kell a HiCare nevű applikációban.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.