A Huawei ugyan csak március végén leplezi le legújabb csúcsmobilját, a P20-at, a 2018-as MWC kiállítást egyáltalán nem hagyták szó, pontosabban újdonságok nélkül, két új terméket is bemutattak.

Az egyik a lélegzetelállítóan gyönyörű Matebook X Pro, ami légies formatervével, mondhatni keret nélküli kijelzőjével és rendkívül erős hardverével hívja fel magára a figyelmet, nem beszélve a korrekt üzemidőről. A 2018 második felében érkező, ujjlenyomat-olvasóval is felvértezett laptop persze nem lesz filléres mulatság, de akinek a külső és az egyedi képességek a legfontosabbak, annak valószínűleg minden forintot megér majd a notebook.

Huawei MediaPad M5

A MediaPad M5 a tabletek kategóriáját próbálja meg gatyába rázni, végre van olyan androidos táblagép a piacon, amelyből nem spórolták ki a legjobb hardveres komponenseket. A 8,4 és 10,8 hüvelykes verzióban napvilágot látó kütyü mindkét esetben 2K felbontású kijelzővel bír, Kirin 960-as lapka hajtja, a nagyobbik modellen ráadásul négy hangszóró biztosítja a zenehallgatás igazi élményét.

A Huawei MateBook X Pro és a Huawei MediaPad M5 több nagy külföldi újságnál (Trusted Reviews, Pocket-Int, Tech Advisor stb.) is az MWC legjobb terméke lett, lássuk tehát, melyek ezek:

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt