A Huawei P20 Pro egyik erőssége a hátlapon található tripla kamera. A vállalat nem csak a hardver részbe fektetett kemény munkát, a szoftveres dolgokra is sok figyelmet fordított.

A P20 Pro egyik szoftveres tulajdonsága, hogy hosszú expozíciós felvételeket készíthetünk tripod használata nélkül. Hosszú expozíciós kép készítése közben a legtöbb esetben állványra van szükség, hiszen egy kis kézremegés is elég ahhoz, hogy homályos legyen a fotó, azonban az AI képstabilizátornak (AIS) köszönhetően a P20 Próval bármiféle külső stabilizálás nélkül tökéletes éjszakai felvételeket gyárthatunk. A jó hír az, hogy egy új frissítés alkalmával a Mate 10 sorozat is megkapja ezt a szoftveres funkciót.
A Huawei Mate 10 és a Mate 10 Pro ugyanazt a Kirin 970 processzort használja, amit a P20 Pro is, valamint szintén Leica optikával rendelkeznek. A frissítés holnaptól, azaz május 31-től lesz elérhető. A Huawei további új funkciókkal is kedveskedik felhasználóinak, a Mate 9 sorozat például az EMUI 8.0 frissítéssel arcalapú feloldást kap.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: