A Huawei még tavaly novemberben elindította a Mate 8, a P9, a P9 Plus, a Honor V8 és Honor 8 készülékekre az Android 7.0 és EMUI 5.0 bétáját, melyek hamarosan mind meg is kapják a frissítést.

A vállalat közzétette időbeosztását, hogy mely eszközökre mikor fog megjelenni az új rendszerverzió.

A képen látható az utolsó oszlopban, hogy mikortól indul a végleges frissítés kiadása a készülékekre. A Huawei Mate 8, P9 és P9 Plus készülékekre január 6-án és 9-én indult útjára az EMUI 5.0, viszont régiónként jelenik meg a frissítés, így ha még nem jelzett a készüléked, nem kell aggódni, csak még várni kell.

Továbbá látható az is, hogy a Honor V8 és a Honor 8 a következő a sorban, 16-án indult a frissítés, a következő a Huawei Nova lesz márciusban, őt követi a Huawei G9 Plus és a Honor Note 8 áprilisban, majd a Huawei MediaPad M3 és Honor 6X májusban.

Még mielőtt bárki megkérdezné, hogy mi a helyzet az ő Huawei/Honor készülékével, azokról a modellekről nem tudunk semmit. Mi is annyit tudunk, amennyit a vállalatok közzétesznek, így egyelőre csak ennyit tudhatunk az EMUI 5.0 és Android 7.0 frissítésről. Amint több információ áll rendelkezésünkre, közzéteszzük!