A Huawei még tavaly novemberben elindította a Mate 8, a P9, a P9 Plus, a Honor V8 és Honor 8 készülékekre az Android 7.0 és EMUI 5.0 bétáját, melyek hamarosan mind meg is kapják a frissítést.

A vállalat közzétette időbeosztását, hogy mely eszközökre mikor fog megjelenni az új rendszerverzió.

A képen látható az utolsó oszlopban, hogy mikortól indul a végleges frissítés kiadása a készülékekre. A Huawei Mate 8, P9 és P9 Plus készülékekre január 6-án és 9-én indult útjára az EMUI 5.0, viszont régiónként jelenik meg a frissítés, így ha még nem jelzett a készüléked, nem kell aggódni, csak még várni kell.

Továbbá látható az is, hogy a Honor V8 és a Honor 8 a következő a sorban, 16-án indult a frissítés, a következő a Huawei Nova lesz márciusban, őt követi a Huawei G9 Plus és a Honor Note 8 áprilisban, majd a Huawei MediaPad M3 és Honor 6X májusban.

Még mielőtt bárki megkérdezné, hogy mi a helyzet az ő Huawei/Honor készülékével, azokról a modellekről nem tudunk semmit. Mi is annyit tudunk, amennyit a vállalatok közzétesznek, így egyelőre csak ennyit tudhatunk az EMUI 5.0 és Android 7.0 frissítésről. Amint több információ áll rendelkezésünkre, közzéteszzük!

Hirdetés
FORRÁShttp://www.gizmochina.com/2017/01/18/huawei-android-nougat-based-emui-5-0-upgrade-schedule-released/
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sajnos a fenti jóslatok nem jöttek sem januárban, sem később, nagyon aggódom, hogy a Mate 8 már nem is kapja meg az EMUI 5-öt. Lassan már a 8-as androidot várnánk, erre még a 7-es sem érkezett meg. Valakinek nincs infója?

  2. Nem jött a Honor7 litera semmi… Nem is fog.. se emui5 se semilyen frissites..!Honort soha màr!

Comments are closed.