Az elmúlt évben a HTC több kiváló készüléket helyezett le az asztalra, elég csak a HTC One M8-ra, vagy a Desire Eye-ra gondolni, de a tajvani gyártó több új piacra is belépett, példának okáért a Google-lal összeborulva bemutatták a Nexus 9 táblagépet, és a fotózást is forrdalmasítani szeretné a Zoe szoftverrel, és a “re camera” készülékkel.
A Desire 320 a gyártó alsó termékvonalának tagja, a neve, és a teljesítménye alapján a Desire 310-et fogja felváltani. A készülék egy 4,5 hüvelykes FWVGA felbontású kijelzővel lett felszerelve, és az egész telefont egy egyelőre még ismeretlen, 1,3 GHz órajelű, négymagos processzor fogja meghajtani. A készülékbe viszonylag kevés RAM került, mindössze 512 megabájtból kell gazdálkodniuk a jövőbeli tulajdonosoknak, a háttértár meg hozza a kategóriája kötelező szintjét, 4 gigabájtot. Ha ez kevés lenne, akkor MicroSD kártyával egészen 32 gigabájtig lehet bővíteni a készülék tárhelyét. Említést érdemel még a Bluetooth 4.0, ami egy energiatakarékos szabvány, ezáltal akár “okos-eszközöket” is csatakoztathatunk majd a telefonhoz. A hátlapi fényleső 5 megapixeles, Full HD felbontású videók felvételére képes, míg az előlapi kamera visszafogott teljesítményt fog a szelfikirályoknak nyújtani, be kell érnünk VGA felbontással.
A HTC Desire 320 forgalmazása február végén kezdődik meg Magyarországon.
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.