Megy a sugdolózás az interneten, miszerint a HTC-t éri a megtiszteltetés, hogy gyártsa a következő Google Nexus szériát.

Régóta nem volt HTC által gyártott Nexus készülék, a legutóbbi készülékük az eredeti Nexus One volt. Ma viszont a híres szivárogtató, Evan Blass (@evleaks) Twitteren osztotta meg gondolatait, miszerint idén két külön Nexus készülék fog megjelenni, kódnevük pedig S1 és M1. Nem teljesen tisztázott, hogy mit jelentenek a kódnevek, viszont az Android Police szerint a teljes kódnevet tengeri állatok alapján adja a Google, vagyis a készülékek teljes álneve Marlin és Sailfish lehet. Nem mintha bármit is számítana…

Azonban kíváncsian várjuk, hogy a HTC milyen Nexus készülékekkel rukkol elő. Találgatások szerint egy phablet és egy normál méretű készülék lesz, de lehet akár tablet is, nem tudjuk még. Ti mit szólnátok, ha a HTC gyártaná a következő Nexus generációt?

Hirdetés
FORRÁSPhandroid
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.