Valamikor ebben a hónapban indította útjának a Microsoft DC-21 névre hallgató hordozható töltőjét, de a nagyérdemű Microsoft Portable Power néven is ismerheti. Ennek a kis eszköznek több, mint kétszer akkora a kapacitása, mint az átlagos okostelefonoknak, ugyanis 6000 mAh a kapacitása. Amellett, hogy a legváratlanabb helyzetben is pótolja az elvesztett százalékokat, olyan gyors, mint a Microsoft leggyorsabb fali töltője. Három óra alatt tölti fel a mobilodat 80%-ra és körülbelül 4 óra szükséges neki, hogy eszközödet teljesen feltöltse.

Hatalmas készenléti ideje miatt bármikor viheted magaddal a táskádban, ugyanis akár 6 hónap tétlenség után is még az akkumulátor 80%-a rendelkezésedre áll, hogy feltöltsd vele mobilodat. Ahhoz, hogy használd a DC-21-t, nincs másra szükséged, csak egy USB kábelre és a készülékre, amit tölteni szeretnél. Az USB interfészének köszönhetően lehetőséged nyílik bármilyen okostelefon és tablet töltésére, legyen az akár Android, Windows Phone, vagy iOS készülék. Ahhoz, hogy feltöltsd a DC-21-t, szimplán egy fali csatlakozóra van szükséged. Amint rádugtad a hálózatra, máris újratölti magát. Akár töltődés közben is töltheted a mobilodat, az eszköz ugyanis rögtön átadja az energiát a mobilodnak, miközben ő is tölti a saját akkumulátorát.

A Microsoft Portable Power 49$-os (~ 11.000 Ft) áron vásárolható meg és elérhető lesz fehér, világoszöld és naranccsárga színben e hónap végén. Az energiaevőknek talán ez lehet mobiltelefonjuk után a legnélkülözhetetlenebb eszköz…

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.