A GSMArenának köszönhetően kiszivárgott minden lényeges specifikáció a február 20-án leleplezésre kerülő három Galaxy S10 modellről. A dokumentumon nem hivatalos nevükön nevezik a mobilokat, hanem a kódnevükkel, de értsd: Beyond0 – Galaxy S10e, Beyond1 – Galaxy S10, Beyond2 – Galaxy S10 Plus.

Ha megnézitek a képeket, akkor minden specifikációt láthattok, ami kissé eldugott helyen került fel a lapokra, hogy mindhárom telefonban a vállalat új, 8 nm-es Exynos 9820-as rendszerchipe foglal majd helyet. Látható a kijelzőméret, a felbontás, HDR+ támogatottságú Dynamic AMOLED panellel fogunk találkozni mindhárom modell esetében, az S10 és az S10 Plus pedig ultraszonikus ujjlenyomat-olvasót kapnak a kijelzőbe integrálva.

Az írisz-szkennert nem említik, vélhetően ez eltűnik, kamerákat tekintve pedig értékekben ugyanaz a duó szerepel az S10 és az S10 Plus esetében, mint a tavalyi modelleknél, azonban lehet, hogy új szenzor lesz. Ezenkívül hozzácsaptak mindhárom készüléknél egy 16 MP-es, f/2.2 rekeszértékű, fix fókuszú széles látószögű kamerát, a Galaxy S10e esetében is ezt fogjuk találni a változtatható rekeszértékű fő egység mellett.

Az előlapi kamera láthatóan fejlődött 8 MP helyett 10 MP felbontású a kamera, mellé pedig f/1.9 rekeszérték jár. A Galaxy S10+ kapott egy másodlagos, 8 MP (f/2.2) felbontású kamerát is a mélységérzékelés végett, illetve az is nagyon fontos, hogy ezek az első mobilok, amelyek 4K videók rögzítésére képesek az előlapon is.

A Galaxy S10e 3100 mAh-s, a Galaxy S10 3400 mAh-s, a Galaxy S10 Plus pedig 4100 mAh-s akkumulátort kap, az alapmodell is 6/128 GB-os kiszerelésben lesz elérhető, lesz fekete, zöld és fehér variáns, a Galaxy S10e kap egy kanári sárga színopciót, illetve lesz egy kerámia borítású Galaxy S10 Plus 12 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel, ami kicsit túlzó lehet, de nem kell félteni a Samsungot, hogy nem fogják venni (annak ellenére, hogy lesz vagy félmillió forint).

A Galaxy S10 triót tehát február 20-án fogják leleplezni, addigra mi is készülünk a részletes bemutató videóval.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.