Hirdetés

Ha úgy érzed, hogy a Huawei Mate 9 kijelzője nem túl éles, nem elég jó, akkor alternatívaként itt a Honor V9. A készülék hasonló tulajdonságokkal bír, mint a Huawei flagship phablete, viszont jobb árcímkével.

A Honor V9-et ma mutatták be Kínában, ahogy arra számítani lehetett. 5.7 inches QHD felbontású LTPS LCD kijelzővel látták el és a hátlapon 2 x 12 MP (f/2.2) kamera található, amivel 4K-ban is lehet rögzíteni, valamint lézeres autófókusszal is megtámogatták. A szenzorok ugyanúgy működnek, ahogy a többi Huawei/Honor készüléknél, tehát az egyik lencse monokróm, a másikon pedig van színszűrő is. Az előlapon egy f/2.0 rekeszértékű 8 MP-es szenzor található, a mobil pedig a Mate 9-ben is megtalálható Kirin 960 chipsetnek köszönheti az erejét.

A Honor V9 érdekessége, hogy a doboz egyben egy VR szemüveg is, így lehet rajta tartalmakat nézni, a QHD kijelző már élvezhetővé teszi ezeket.

Ahogy az szokott lenni, több kivitelben is kapható. A 6 GB RAM mindegyik modellnél megvan, a tárhely viszont lehet 64 GB vagy 128 GB, viszont a bővítési lehetőség még mindig ott van.

A Honor V9-ben 4000 mAh kapacitású akkumulátor található, amit USB-C-n keresztül tudunk tölteni. Az eszköz 2017-es modellhez híven Android 7.0-val, illetve EMUI 5.0 felülettel érkezik. 157 x 77.5 x 6.97 mm és 184 grammot nyom. Ahogy a Honor V8, ez a készülék sem lesz kapható Európában, viszont vélhetően jön az MWC-n a Honor 8 Pro, ami lényegében a nemzetközi piacra szánt verzió lesz.

A 64 GB-os modell 2999 yuan-ba kerül, ami megközelítőleg 127.000 Ft-nak felel meg (hazai járulékok nélkül).

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMHuaweiBlog
FORRÁSGSMArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.