Emlékszel a Xiaomi Mi MIX-re? A készülékre, ami hatalmas káva nélküli kialakításával hívta fel magára a figyelmet. Noha a kávák nagyobbak, mint a vállalat által kiadott képeken, azért így is figyelemre méltó.

A többi kínai gyártó is készíti saját koncepciókészülékét, így a Huawei sem tétlenkedik. December 16-án lesz egy bemutató, melynek keretein belül egy Honor okostelefon fog bemutatkozni, melyre egyelőre “Magic”-ként hivatkoznak. Egyáltalán nem szokványos elnevezés, ezért gondoljuk mi is azt, hogy ez egy koncepciómobil lesz.

A pletykák szerint az új Honor “Magic” mind a négy oldalán lekerekített kijelzővel érkezik majd, melynek kávája szintén minimális lesz. Korábban írtunk arról, hogy új gyorstöltési technológiát jelentett be és decemberben érkezik az első erre képes készülék, illetve ez lenne az első mobil a Huawei új grafén tartalmú akkumulátorával felszerelve.

Forrás: AndroidHeadlines

Nem biztos, hogy a készülék végső elnevezése Magic lesz-e, ez csak egy szó, amivel hivatkoznak rá. Mindenesetre nagyon várjuk a december 16-ot!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here