Hirdetés

Izgatottan vártuk a Honor újdonságát és ma be is mutatták a márka harmadik születésnapja alkalmából készült koncepciókészülékét, a Honor Magic-et.

Ahogy korábban tudhattuk, a Honor Magic igen izgalmas kialakítással bír majd. A Xiaomi Mi MIX egy lavinát indított el a káva nélküli dizájn terén, ezt a vonalat követi a Honor új készüléke is. Hardveres tulajdonságait tekintve nem kell eget rengető újdonságokra számítani, a különlegesség az innovatív megoldásokban rejlik, melyhez mesterséges intelligenciát hívtak segítségül. Nézzük a tulajdonságokat:

Kijelző 5.09″-os AMOLED panel, QHD felbontás, 577 PPI, ívelt kialakítás
Dimenziók 146.1 x 69.9 x 7.8 mm, 145 gramm
Rendszer Honor Magic Live (Android 6.0 alapokon)
Chipset Huawei Kirin 950 (4 x 2.3 GHz + 4 x 1.8 GHz)
Memória 4 GB RAM / 64 GB belső tárhely
Akkumulátor 2900 mAh
Kamera (hátlapi) 12 MP dual kamera rendszer (f/2.2), FHD videó rögzítés
Kamera (előlapi) 8 MP-es fix fókuszú lencse (f/2.0), FHD videó rögzítés
Színek fekete / porcelánfehér

Innovatív újdonságok

A Honor Magic fő újdonságai közé tartozik a WiseScreen szenzor, melynek segítségével a kijelzőt felemeléssel és ránézéssel már is fel tudjuk villantani (iPhone 6S/7 emelés az ébresztéshez), viszont ha zsebre tesszük a mobilt, akkor a kijelző is lezár automatikusan.

A FaceCode arcfelismerő technológia segítségével az üzeneteket és értesítéseket csak a készülék gazdájának fogja megmutatni a készülék. Fentebb említettem a rendszert, ami a Honor Magic Live nevet viseli. Ez lényegében egy testreszabott Android Marshmallow, amit különböző információkat jelenít meg a felhasználónak.

Figyeli a rendszer, hogy mi az, ami minket érdekel és azzal kapcsolatos értesítéseket dob majd fel. Van továbbá egy Smart Display nevű rendszer is, ami proaktívan összegyűjt és megjelenít egyes információkat, például taxirendelésnél leolvassa a rendszámot és megjeleníti az képernyőn az adatot.

Még ebben a hónapban írtunk a Huawei új gyorstöltési technológiájáról, mely itt a Honor Magic-ben debütált. A Huawei Magic Power segítségével a készülék 10 perc alatt 40%-ra tölthető, 20 perc alatt pedig 70%-ra nyomja fel a kapacitást.

A Honor Magic megtestesíti az elköteleződésünket a legújabb technológiai innovációk iránt

– nyilatkozta George Zhao, a vállalat elnöke, aki nagy reményeket fűz ehhez a készülékhez és úgy gondolja, hogy a Honor tovább fogja növelni piaci részesedését.

A Honor Magic áráról és elérhetőségéről egyelőre nincs információnk, de frissíteni fogjuk a cikket, amint lesz.

Hirdetés
FORRÁSKépek: GizmoChina
Zola
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook