A Honor Magyarországtól ma megkaptuk a meghívót a márka legújabb képviselőjének és egyben zászlósának bemutatójára. A Honor 8 2016 júliusában mutatkozott be, idén pedig június 27-ét választották időpontnak a Honor 9 bemutatására, helyszínnek pedig Berlint.

A Honor 9-ről nagyon sok mindent nem tudunk, viszont korábban kiszivárgott egy renderkép, ami alapján lehet néhány dolgot sejteni. A Honor 8 a Huawei P9 olcsósított változata volt, tulajdonságaiban nagyon hasonlított rá és nagy valószínűséggel a Honor 9 is követi ezt, szóval várhatóan ennek is az előlapján lesz az ujjlenyomat-olvasó.

A rendszerchip valószínűleg Kirin 960 lesz, 4 GB RAM és 32/64 GB tárhely várható. A hátlapra a Huawei P10 Leica kooperáció nélküli kamerái fognak kerülni, melyek 20+12 MP felbontással érkeznek.

Ezek egyelőre csak spekulációk, szóval kezeljétek helyén a dolgot. A berlini bemutatón mi is ott leszünk, így egyből meg is tudjuk nektek mutatni a készüléket, szóval június 27 14:00, Honor 9.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.