A Honor 8 igen nagy népszerűségnek örvend, hisz kiváló ár/érték aránnyal bír és szinte ugyanazt tudja, mint a Huawei P9 (néhány eltérés van). Most a Honor 8 Lite-ról jelentek meg képek, melyeken tokban látható a készülék.

A Honor 8 Lite sok mindenben hasonlít a nemrég bemutatott Huawei P8 Lite (2017)-re, mely hazánkban Huawei P9 Lite (2017) néven lesz majd kapható. A Honor 8 Lite egy hátlapi kamerával és USB-C helyett microUSB csatlakozóval bír majd, de több infót a szivárgás alapján nem tudunk.

Ha ez a fent említett készülék rebrandelt változata lesz, akkor vélhetően 5.2 inches FHD kijelzőt, 8 magos Kirin 655 chipsetet, 3 GB RAM-ot és 16 GB belső tárhelyet, valamint 3000 mAh kapacitású akkumulátor kaphat. A Huawei P9 Lite (2017)-hez hasonlóan a Honor 8 Lite is Android 7.0-val és EMUI 5.0 felülettel fog megjelenni.

A megjelenési dátumot március elejére emlegetik, az ára pedig valahol 300 dollár környékére tehető. Azt nem tudni, hogy globálisan mindenhol elérhető lesz-e a készülék, várunk a további infókra.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

1 hozzászólás

  1. Nagyon rejtegetik tokban 😀 Tuti nem üveg hátlapja lesz. Kap valami matt műanyagot és csá 😀

Comments are closed.