A Honor 6X az egyik legolcsóbb dupla kamerás okostelefon, mely hazánkban hivatalosan kapható. A készüléket a 2017-es CES-en mutatta be a gyártó januárban. A Honor 6X szélnek eresztésekor a Huawei megerősítette, hogy az év második negyedévéig Android 7.0 Nougatot és EMUI 5-öt fog kapni. A napokban teljesítették az ígéretet, elindították a frissítést.

Az update a hónap végére fokozatosan eljut a Honor 6X felhasználóihoz, jelenleg nálunk is van egy készülék, de még mi sem kaptuk meg rá a frissítést. Az EMUI 5.0 jelentős változásokat hozott. A kezelőfelülete többnyire fehér, fekete és kék színt tartalmaz, az EMUI 4.1-ben más színek domináltak.

Na de mik az új funkciók? Az EMUI 5.0 továbbfejlesztett felületet is tartalmaz a Kamera alkalmazáshoz, valamint kapunk egy újratervezett értesítési sávot és egy “Eye comfort” néven ismert módot is, amely a képernyő kék fényének szűrésével kíméli a szemünket.

A frissítés érkezése automatikusan megjelenik Honor 6X készülékeken. Ha a telefon nem dobja fel magától, a Beállítások> Telefonról> Frissítések ellenőrzése menüpontban tudjuk megnézni, hogy elérhető-e már. Ami nagyon fontos, hogy stabil Wi-Fi kapcsolaton keresztül indítsuk el a frissítést! A Honor 6X jelenleg 80-90.000 forint körül vásárolható meg többek között az Extreme Digital weboldalán ezüst, arany és szürke színekben.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGizmoChina
MEGOSZTÁS
  • Dénes Drótos

    Üdvözlet! Ilyen kèszülèket szeretnèk venni, de sok helyről hallottam, hogy a kèpernyő könnyen karcolódik. Mennyire valòs ez a problèma?