Egyelőre még csak előrendelési fázisban tart a Samsung Galaxy S8 és az S8+, mégis pár helyre azért már eljutott a két csúcsmodell, mi is lázasan készülünk, hogy saját tesztünket publikálhassuk.

Vannak viszont olyan helyek, ahová nem szívesen megy egy telefon sem, de sajnos a sors kegyetlen, főleg, ha a “What’s inside?”, azaz “Mi van belül?” csatornához kerül egy készülék. Ők ugyanis nem foglalkoznak azzal, hogy mi mennyibe kerül, egy a cél, hogy a telefonokat szétvágják, szétégessék, tehát megnézzék, mit bírnak.

Most pedig a Samsung Galaxy S8-on volt a sor, amivel mindent megcsináltak, amit egy átlagos felhasználó ne tenne meg, sőt, egyenesen óvja tőle kedvencét. A videóban Zack, a JerryRigEverything sztárja is tiszteletét teszi.

A kisfilm egyébként nem csupán a szétzúzás miatt érdekes, hanem a végén található akkumulátorteszt is fontos, hiszen hiába próbálják kvázi felrobbantani a telepet, nem sikerül, vagyis a dél-koreai gyártó tényleg mindent megtett, hogy biztonságos legyen az energiaforrás.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.