A Huawei már gőzerővel készül a P40 széria bemutatására, az első képek még decemberben kerültek fel az internetre. Ma egy újabb renderképet töltöttek fel, ami már sokkal részletesebb mint az eddigiek, a /LEAKS oldalán úgy is hivatkoznak rá, mint hivatalos renderkép.

A kép alapján a Huawei P40 hátlapján 3 db kamera lesz, amit a Leicával közösen fejlesztettek, a specifikációkról túl sokat még nem tudni. Az előlapon szinte teljesen kávamentes kijelzőt kapunk, ezt az egységet a bal felső sarokban lévő duál előlapi kamera töri meg, amit itt még nem sikerült a kijelző mögé tenni, marad a kivágásos megoldás.

Az is jól látszik a képen, hogy a P40-en nincs jack csatlakozó. Igaz, hogy fentről nincs róla kép, de elég gyanús, hogy fent se lesz rajta. A teljesítményről vélhetően a Kirin 990 fog gondoskodni, ami beépített 5G modemmel is rendelkezik, az operációs rendszer pedig Android 10 lesz Google alkalmazások nélkül, de lehet, hogy a Huawei meglep a HarmonyOS mobilos verziójával is, ezt egyelőre még nem tudni. A P40 szériát márciusban fogják bemutatni Párizsban, reméljük, hogy a bemutatón mi is részt tudunk venni.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.