A Honor Magic 2-ről először a 2018-as IFA kiállításon beszéltek, persze elég szűkszavúan, a vállalat pedig azt ígérte, hogy év végéig piacra is dobja a mobilt. Specifikációkat nem nagyon közöltek, így még mindig homály fedi a mobil tulajdonságait.

A telefon különlegessége a csúszkában rejlik, ahogy a hivatalos videóban is láthatjuk, nem notch utalja az előlapot, hanem a hátsó rész felfelé tolásával ‘varázsolhatjuk’ elő a kamerát és az egyéb szenzorokat.

A videóból az is kiderül, hogy a Honor Magic 2 október 31-én kerülhet piacra. Egy pillanatra a hátlapot is láthatjuk, ami egy vertikálisan elhelyezkedő dupla kameramodult villant. Ujjlenyomat-olvasó nem látható, így feltételezhető, hogy ezt a kijelzőbe építi a cég.

Ezek még csak feltételezhető specifikációk, a TENAA által közölt tulajdonságok még nem láttak napvilágot. Október végén tehát lelepleződhet a Honor Magic 2, így már nem kell rá sokat várnunk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: