Idén szeptemberben is meg fog jelenni egy új iPhone. Meglepetés! Na jó, talán még sem akkora nagy meglepetés, hiszen az Apple minden évben szeptemberben leplezi le legújabb generációs iPhone készülékét. A pletykák és híresztelések szerint idén szeptemberben az iPhone 6S és iPhone 6S Plus-on a sor. Az idei S széria 7000 Series alumíniumból fog készülni, ami jóval erősebb, mint a jelenlegi iPhone 6-nál használt ötvözet. Mindemellett számíthatunk még a Force Touch megjelenésére, az A9-es processzorra, megduplázott (2GB) RAM memóriára és továbbfejlesztett kamerára.

További pletykák arról szóltak, hogy a médiaesemény keretein belül bemutatásra kerül a következő generációs Apple TV is, melyben már egy A8-as processzor foglal majd helyet, illetve több tárhelyet és egy érintés vezérlésű távirányítót kapunk, valamint egy olyan oprendszert, ami már Sirit és a teljes App Store-t támogatni fogja.

Ezenfelül még számíthatunk az iOS 9 és a watchOS 2 végleges verziójának megjelenésére. Nemsokkal a médiaesemény után biztosan megjelenik mind a két szoftver Golden Master (GM) verziója, amely köztudottan a publikus verzió előtti (majdnem) végleges változat.

A médiaesemény időpontja, amikor mindenre fény derül, idén szeptember 9-re esik! Az esemény mottója: “Hey Siri, give us a hint.”, lássuk mi a Siri véleménye erről:

siri_sept_9

Az eseményről az Apple csinál élő közvetítést, mely elérhető lesz iPhone, iPad, Mac és PC platformokon egyaránt!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.