Sokat pletykálnak a következő OnePlus csúcsmodellről, ami kategóriájában elvileg a legvékonyabb lesz, és az is biztos, hogy Snapdragon 835-ös rendszerchippel érkezik, ám egészen eddig nem lehetett pontosan tudni, hogy mikor. Nos, a Twitter mindenre jó, így fontos bejelentésekre is, ezt pedig Pete Lau, a cég vezérigazgatója is kihasználva elcsiripelte a OnePlus 5 piaci debütálásának időpontját.

Ez pedig június 20-a, méghozzá itthoni idő szerint 18 óra, amit máris érdemes bevésni a naptárba. A kiváló hardveres specifikációk mellé elvileg a QHD felbontású AMOLED kijelző, a 8 GB-nyi RAM, a méretes akkumulátor, valamint az egészen ígéretesnek tűnő, f/1,8-as rekeszértékűnek pletykált kamera csatlakozik, és akkor még a remekbeszabott, 500 dollár alatti kezdőárról nem is beszéltünk. Két hét múlva minden kiderül, az esemény weboldala mindenesetre addig is látogatható, bár sok értelme nem biztos, hogy van.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt