A Xiaomi Redmi K20 / K20 Pro Kínában is rendkívül népszerű páros, ezek ugye hazánkban Mi 9T és Mi 9T Pro néven futnak. Ezek utódjáról van szó, a Redmi K30-ról, az 5G-t is támogató mobilt vélhetően hamarosan be is mutatják.

A promóképeken a kínai színész, Wang Yibo szerepel és véletlenül vagy direkt, de ezek közül néhány felkerült a netre, így látható a Redmi K30 előlapja – a dupla kameralyukkal – és a hátlapja is.

A hátlapon négy kamera fogadja majd a vásárlót, az elsődleges 64 MP-es – mint a Redmi Note 8 Prónál -, mellette van egy 12 MP-es széles látószögű, egy 8 MP-es telefotó kamera, valamint egy mélységszenzor. A kamerákat egymás alá pakolták, de körülöttük van egy dekoratív kör is.

Ha igazán éles a szemed, a fenti képen felfedezheted az 5G feliratot is, de a telefonból lesz 4G variáns is, ez viszont csak három kamerát kapott a hátlapjára. A három kamerás lehet egyébként a sima K30, a négy kamerás pedig a K30 Pro, de ez csak az én tippem.

A Redmi K30 szériát december 10-én fogják bemutatni, akkor minden részlet kiderül róluk, addig is lehet csemegézni a képekből.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.