Hamarosan bemutatásra kerül a OnePlus 6 és mostmár a készülék elnevezése is biztosra mondható. A OnePlus Twitter oldalán jelent meg egy rövid videó, amiben a “the speed you need” felirat és egy 6-os szám látható, valamint egy képi anyag is felkerült a netre, ez a hardveres tulajdonságokról árulkodik.

A OnePlus 6 belsejében – ahogy arra lehetett is számítani – egy Snapdragon 845 chipset fog dolgozni max. 8 GB RAM és 256 GB tárhely társaságában. Ezek tudhatók meg a hivatalos képről, a többi egyelőre csak pletyka. A hírek szerint a telefon kijelzőjén szintén lesz egy “gyönyörű” notch, az ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlapra kerül.

A csúcsmodell árát 4299 yuanra (kb. 173.000 Ft) tippelik, a 128 GB tárhellyel rendelkező verzió elvileg 3799 yuan (kb. 153.000 Ft), a 64 GB-os modell pedig 3299 yuan (kb. 133.000 Ft) lesz. Ez lehet az első eset, hogy a OnePlus 3 tárhelyopciót ajánl fel egy készülékhez.

Pontos bejelentési dátum nincs még, de ha minden igaz, június végéig fog napvilágot látni az új OnePlus 6.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.