A Xiaomi Mi 5X tavalyi megjelenése után nem sokkal debütált az európai piacra szánt Mi A1 is, vélhetően így lesz most az Mi 6X esetében is. Tehát amit itt látunk, az a Xiaomi Mi 6X és az A2 is egyaránt, hisz mindkét telefon azonos formavilágon osztozik.

A kínai gyártó Weibóra posztolta a lenti képet, amin látható maga a telefon hátlapja, a neve, a bemutató dátuma (április 25.), valamint a hátlapi kamera felbontása (20 MP).

Ha ránézünk, egyből egy iPhone X juthat eszünkbe annyi különbséggel, hogy ‘Mi’ logó van rajta, illetve az ujjlenyomat-olvasó is a hátlapon kapott helyet. Az előlapi kamera egy 20 MP-es Sony IMX376 lesz, ami ugyanúgy megtalálható lesz a hátlapon is kiegészítve egy 12 MP-es IMX486-os szenzorral.

Pontosabb infók nincsenek, de a pletykák szerint a telefonban akár Snapdragon 660-as lapka, 6 GB RAM és 128 GB tárhely is lehet. Nagyon várjuk már a megjelenést, ha jól árazzák, akkor népszerű készülék lesz (az elődjéhez hasonlóan).

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.