A pletykák beigazolódtak, a Xiaomi bejelentette, hogy stratégiai partnerségre lép a Leicával, az első közösen fejlesztett okostelefon pedig még júliusban meg fog jelenni.

Mivel az előzetes hírek is igazak voltak, így azt is ki merhetjük jelenteni, hogy ez a telefon a Xiaomi 12 Ultra lesz, de ez úgy is kifog még derülni.

Aki jártasabb a mobiltelefonok világában, az tudja, hogy nem ez az első alkalom, hogy mobilcéggel kooperál a Leica, hosszú és sikeres együttműködésük volt/van a Huawei-jel. A sajtóközlemény alapján a Xiaomi és a Leica hasonló ideákat oszt a mobilfotózás tekintetében, izgatottak az új bejelentések és a közös munka kapcsán.

A Leica Camera AG vezérigazgatója, Matthias Harsch szerint ez az együttműködés példátlan mélységű lesz, a korlátokat feszegetik, amit egy mobil kamerájából ki lehet hozni, azt megpróbálják kihozni. Reméljük, hogy nem csak pár filter lesz belőle.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.