Az Apple kiküldte a meghívókat a következő nagyszabású sajtóeseményére, amely az amerikai vállalat szokása szerint teljesen sejtelmes. A meghívón a dátumon kívül annyi szerepel, hogy “Wish we could say more” ami annyit jelent, hogy “Bárcsak többet mondhatnánk.” A meghívón egy érdekes grafikai elemet figyelhetünk meg az alma “száránál,” ami idáig nem volt jellemző a vállalatra- minden valószínűség szerint ennek is van valami jelentése.
A korábbi pletykák, és jelek szerint a következő generációs iPhone, vagy iPhone-ok érkezhetnek, hiszen a források szerint két méretben fog érkezni az iPhone 6- a kisebbik verzió 4,7 hüvelykes kijelzőt kap, míg a nagyobbik variáns 5,5 hüvelykes megjelenítőt fog felvonultatni. Hardveres tekintetben elméletben a nagyobbik modell fog erősebb lenni, de az almás vállalattól még azt is sejthetjük, hogy mindkét modell ugyanazat a hardvert fogja megkapni. Újdonságnak számíthat a Gorilla üvegnél is strapabíróbb zafírüveg borítás bevezetése is.
Esélyes továbbá egy okosóra bemutatása, melyre iWatch néven hivatkoznak a források már évek óta. A probléma ebben az esetben az, hogy egymásnak ellentmondó pletykák érkeztek ebben az évben, de mivel az utóbbi hónapokban több gyártó is bemutatta a készülékét, az Apple-nek is cselekednie kell a stabil piaci részesedés kialakítása érdekében.
Kevésbé lényeges szerepet kapnak az eseményen az iPod, az iPad, a Macintosh, és az Apple TV termékcsoportok- már ha hihetünk az iparági forrásoknak.
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.