Már többször hallottunk a Vivo hamarosan érkező két fantasztikus készülékéről, amelyeket a tervezési időszakban még APEX néven emlegetett mindenki. A végeredmény viszont június 12-én várható, méghozzá Vivo NEX és Vivo NEX S néven.

A két modell véletlenül (vagy inkább direkt) felkerült a gyártó weboldalára, amit persze igyekeztek záros határidőn belül törölni. Ahogy arra számítani lehet, a Vivo NEX S lesz a prémium verzió, ez kapja majd meg a kijelző alá/mögé szerelt ujjlenyomat-olvasót.

Emellett 6,59″-es, 1080 x 2316 pixel felbontású kijelzővel büszkélkedhet, de a Snapdragon 845-ös lapka, a 8 GB RAM, valamint a 4000 mAh-s akku sem lesz semmi. Hátul 12 + 5 megapixeles kamera áll rendelkezésre, elöl 8 megapixeles lesz az egység.

A Vivo NEX némileg szerényebb teljesítményt ígér, Snapdragon 710-es rendszerchip, 6 GB RAM, ám más tekintetben nem lesz rosszabb testvérénél, kivéve persze, hogy itt egy “sima” hátlapi ujjletapogatóval találkozunk.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt