Ma a Samsung Magyarország rendezvényén jártunk a BarCraft 2-ben, ahol a magyar közönségnek is megmutatták a Samsung CHG90-et. Pierce – Német Ákos, a LOL TV Stúdióvezetője – mutatta be a monitor képességeit, de előtte persze a monitorokért felelős termékmenedzser, Szabó Piros ismertette a portfóliót.

A Samsung CHG90 a világ első 32:9-es képarányú ívelt QLED monitora, amin a játék egyszerűen brutális! Konkrétan kétszer több tartalmat látunk, mint egy hagyományos, 16:9-es monitoron. Egyéb tulajdonságait tekintve a CHG90 49 hüvelykes képátlóval, 3840 x 1080 pixel felbontással, 1 ms válaszidővel, 144 Hz képrfissítéssel és 1800R értékű ívvel bír, ami tényleg elképesztő. Szinte egyikbe sem lehet belekötni, a látóterünk igen nagy részét lefedi a monitor, így mintha ott lennénk. A színgazdagságért a quantum dot technológia és a HDR támogatottság, a csíkozódásmentes élményért pedig a FreeSync 2 támogatottság felel.

Gyönyörű monitor, gyönyörű megjelenítéssel, de mivel egyedi a piacon és abszolút a prémium kategóriát képviseli, nem is olcsó. A Samsung CHG90 hazai ára 449.990 Ft, aki egyedi gaming élményt szeretne, annak bizony ki kell nyitnia a tárcáját. Mi is várjuk tesztre!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.