A Huawei P40 szériájától sokat várunk és a vállalat gőzerővel dolgozik a készüléken, egyes hírek szerint Google appok nélküli Androidot és HarmonyOS-t is futtat majd. A legújabb hírek viszont arról szólnak, hogy a P30 és a P30 Pro utódjain kívül lesz egy harmadik zászlós készülék a szériában.

Huawei P40 render

A Huawei-jel kapcsolatos szivárogtatásairól ismert @RODENT950 felhasználó tette közzé Twitteren a hírt. Az első tweet után az embernek a Lite, a normál és a Pro modell jutna eszébe, azonban később pontosított, hogy három zászlós készülék várható.

Későbbi posztjában azt is leírta, hogy információi alapján a P40 és a P40 Pro az elődmodellek kameradizájnját kapja meg, a harmadik zászlós (Ultra, Max?) pedig a rendereken látható téglalap alakú kameradudort kapja. Ez lehet az, amelyik mindkét rendszert futtatja majd?

Ezek egyelőre még nem vehetők készpénznek, de márciusban kiderül, hogy igaza volt-e, Richard Yu megerősítette, hogy a P40 széria bemutatója két hónap múlva, Párizsban lesz.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.