Az LG a WIPO-hoz (World Intellectual Property Office) benyújtott tervein egy, új jövőbe mutató eszköz látható. Egy olyan termék tervrajzai, ami 3 részből állna, de teljesen összehajtogatott állapotban egy vaskosabb okostelefon látszatát keltené.

A képeket a LetsGoDigital csapata tette kicsit valóságosabb állapotba, így jobban el tudjuk képzelni, miként is látja az LG a jövőt. Mindössze 2 kamerát láthatunk a tervrajzokon, de ha szelfizni szeretnénk a legszélső elem befordítható a hátlapra. Így láthatnánk magunkat vagy az is láthatná magát, akiről a képet készítenénk.

A szélső elem ráadásul meglehetősen vékony is a többi részhez képest, így akár egy csatlakoztatható darabja is lehet a koncepciónak. A benyújtott papírokon “Z-FOLD TYPE FOLDABLE SMARTPHONE”-ként hivatkozik rá az LG. A kisebbik dél-koreai vállalat már korábban is jelezte, hogy dolgoznak hajlítható eszközön, a megjelenésről viszont nem nyilatkoztak még.

Az LG már rendelkezik kereskedelmi forgalomban is megvásárolható hajlított kijelzős eszközzel, ugyanis a feltekeredő tévéjük hasonló technológián alapul. Kíváncsiak vagyunk mikor fog, vagy egyáltalán be fog-e szállni a hajlítható mobil eszközök piacára szállni az LG. Az idei IFA kiállítás kifejezetten jó helyszín lehetne egy ilyen eszköz bemutatására.

Ti mit gondoltok, látnátok egy hasonló eszközt megvásárolható formában?

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!