Hirdetés

Az Instagram Stories továbbra is nagy sikernek örvend, a Facebook tulajdonában levő alkalmazás történetmegosztó funkcióját már 400 millióan használják naponta.

Ezért nem is meglepő, hogy igen gyakran kapunk frissítéseket. Hamarosan zenét is tehetünk a sztorikra. A ‘Zene’ matricát is ott találjuk majd, ahol például a GIF-eket, több ezer szám közül választhatunk. A dalt kiválaszthatjuk még a történet készítése előtt is, de akkor is hozzáadhatunk zenét, amikor már kész a videó.

A kijelölt dal egy matrica formájában a sztorin is elhelyezhető, így a megtekintők tudják, melyik zene szól a videó alatt. Mivel a sztorik csak pár másodpercesek, így a zenéből is csak egy apró részletet használhatunk fel, hogy melyik részletet szeretnénk a dalból, természetesen kiválaszthatjuk, ahogy a képen is látszik. Az új funkció hamarosan elérhető lesz iOS és Android felhasználóknak egyaránt.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: