Úgy néz ki, hogy egy kis szünet lépett fel az iPhone 6 pletykákat illetően, ami a központban van inkább, az az Apple iWatch. A Cantor Fitzgerald képviselője, Brian White azt nyilatkozta, hogy a megjelenési idő még kérdéses, de várhatóan külön fog megjelenni az iPhone 6-tal, mely szeptermberre várható. Azt is elmondta, hogy várhatóan 200$ és 230$ között lehet majd a kiegészítő ára.

Ma még több pletyka érkezett az Apple iWatch-t illetően névtelen forrásból. Úgy néz ki, hogy az iWatch októberben kerül bemutatásra, a legutóbbi spekulációk szerint pedig hajlított OLED kijelzője lesz. Továbbá számítunk arra is, hogy az iWatch tartalmazni fog különféle mérőszenzorokat, mint például kalória égetés, vér-oxigén szint, alvási aktivitás és vércukor szint. Valamint az is mérhető lehet, hogy a cukorbetegeknek mennyi inzulint kell bevenniük és mikor.

A pletykák szerint, az Apple havonta 3-5 millió darabot tervez értékesíteni a készülékből. Et sokkal több, mint az eddigi okosórák eladási száma az elmúlt évben. Az Apple partnerkapcsolatot között a Cleveland Clinic-kel és a Mayo Clinic-kel, kiszámítható okból. Ezek mellett a Nike-val is üzletel a cupertinoi cég, valószínűleg a sport funkciókkal kapcsolatban, amik az órában lehetnek majd.

Amíg új infókat meg nem tudunk, addig is mazsolázzatok, itt egy videó 5 iWatch koncepcióval:

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.