Amikor a Huawei és a Samsung bejelentette, hogy hajlítható kijelzős eszközt készülnek piacra dobni, a Xiaomi is jelezte, hogy ők is dolgoznak valami hasonlón. Hónapok teltek el, de most talán mégis bemutathat egy ilyen eszközt a Xiaomi.

A fenti videó pár hónappal korábban került fel egy videómegosztó portálra. Ezért is gondolták sokan úgy, hogy közel lehet a bejelentési dátum. A Xiaomi Mi Fold névre keresztelt koncepció- készülék viszont más néven, de akár már szeptemberben leleplezésre kerülhet.

A mai napon három promóciós kép került fel az internetre. Többek között megerősítést nyert, hogy szeptember 24-én bemutatásra kerül a Mi MIX sorozat legújabb tagja, ami a MIX Alpha nevet kapja. Az egyik képen arra keresik a választ, hogy biztosan a 100%-os kijelző/előlapi arány a felső határ? Az utolsó kedvcsináló kép pedig egy olyan eszközt sugall, aminek a kijelzője ráfolyik a készülék oldalaira vagy egész egyszerűen hajlítható. Reméljük utóbbi kerül megvalósításra, és Kínában megmutatják miképpen képzelik el a jövőt.

A szeptember 24-i esemény pedig ezen kívül tartogat még néhány említésre méltó részletet. A javított specifikációkkal rendelkező Mi 9 Pro 5G is itt kerül hivatalosan bejelentésre és a MIUI 11-ről is kiderül végre néhány részlet, valamint a szórakoztató elektronikai piacról sem feledkezik meg a Xiaomi. A Mi Pro televízió családot is bemutathatják, három méretben és akár 8K felbontással.

Szerintetek a hajlítható kijelzős vagy a vízesés kijelzős MIX Alpha kerül bemutatásra?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!