A Huawei nemrégiben kiküldte sajtómeghívóját a 2019-es Mobile World Congressre, amelyen eléggé nyilvánvaló, hogy mit is fogunk majd látni a vállalattól. A Huawei P30-szériát a kiállítás utánra tartogatja a Huawei, tippünk szerint valamikor március-április környékére, de az MWC-re is tartogatnak izgalmas termékeket.

A fő termék vélhetően a képen is látható hajlítható eszköz lesz, amiről egyelőre még nem tudni, hogy mobiltelefon, táblagép vagy esetleg laptop, de mivel a vállalat a Mobil Világkongresszust választotta a leleplezéshez, valószínűleg mobil eszközről van szó.

A hajlítható telefonok idén valós termékek lesznek, a Royole FlexPai nevű terméke már kapható, hamarosan érkezik a Samsung – végleges – hajlítható terméke, illetve a Xiaomi is promózta már korábban a saját megoldását. Kíváncsian várjuk, hogy a Huawei mivel tud előrukkolni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.