Hirdetés

A telefon még meg sem jelent, már Guinness rekordot döntöttek a Honor Magic5 Próval, legalábbis vele örökítették meg a pillanatot.

Nemrég írtunk róla, hogy az MWC-n mutatják be a Honor Magic5 szériát, egész pontosan február 27-én, amiről itt olvashattok bővebben.

Guinness rekordot döntöttek a Honor Magic5 Próval

Egy kosárlabdajátékos döntötte meg a lábak közötti legmagasabb zsákolás (the highest between the legs slam dunk) rekordját. Az új rekord 3,20 m, amit Piotr „Grabo” Grabowski (Lengyelország) állított fel 2023. január 20-án, Londonban.

A rekorddöntő pillanatot a HONOR szervezte meg, melynek keretében demózták a HONOR Magic5 Pro fotós képességeit. Az eszköz AI kamera technológiájával rögzítették a zsákolást.

Grabo egy profi zsákoló. A rekordkísérlet végrehajtásához azt kérte a szervezőktől, hogy a gyűrű magassága 3,20 m legyen, ami 15 cm-rel magasabb, mint az NBA gyűrű magasságára vonatkozó szabályozása.

Guinness rekordot döntöttek a Honor Magic5 Próval

A lábak közötti zsákolás olyan kosárlabda mutatvány, amikor a játékos az ujjai között tartja a labdát, majd a lábait széttárva átugrik a gyűrűn, miközben a labdát a lábai között viszi át és beledobja a kosárba.

Hirdetés
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.