Ahogyan értesültünk a Grand Theft Auto V hamarosan megjelenik, és a Rockstartól már régóta kapunk képeket, videókat arról, hogyan is fog a játék kinézni. Most viszont betekintést kapunk a GTA Online, többjátékos rendszeréhez egy 3 perces videóban. Úgy gondolom ez sokkal érdekesebb lesz, mint az hogy 3 különböző karaktert irányíthatunk majd az egyjátékos módban.

Grand-Theft-Auto-5-s-Online-Multiplayer-Gets-Details-Soon-Prevents-Cheating-and-Hacking

A bemutató nagy részében láthatjuk azokat a játékszereket amiket a karaktereink összegyűjtögethetnek: klasszikus autók, repülők és jetskik, hogy egy párat felsoroljak. Rockstar ezenfelül ígér egy limitált szintű építő rendszert, amely megengedi a játékosnak megalkotni saját versenypályáját vagy harci pályáját(deathmatch), „az viszont sajnálatos hogy zongorát nem lehet importálni ezekre…” A cég továbbra is próbál kihozni minél többet a városából; így az egész rendszer kedvez azoknak a játékosoknak akik megmérkőznek bármilyen formában egymással és kiépítenek egy virtuális életet.

(1-16 játékos lehet egy szerveren)

A játék Szeptember 17-én jelenik meg, de a Rockstar oldala szerint a GTA Online-ra Október 1-ig várnunk kell, de valószínűleg nem ez volt az utolsó amit láthattunk belőle a megjelenésig.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.