Most már akár órákig játszhatunk a kedvenc játékunkkal az ágyban fekve anélkül, hogy a kézi eszközünk az arcunkba esne. Igen lehet elsőre kicsit furán hangzik, de ez így igaz ahogy leírtam. Tokióban készítettek egy olyan párnát amelybe bele kell feküdnünk és egy karra rögzíthetjük eszközünket, így akár hanyatt fekve nézhetünk filmet tablet-en vagy bármilyen más elfoglaltságot.

article-2425167-1BE94069000005DC-376_964x688

Akár oldalunkon fekve is élvezhetjük a kényelmet. Ez az eszköz lehetővé teszi azt, hogy órákig is játszhassunk például a Candy Crush játékkal teljes kényelembe helyezkedve és nem kell karjainkkal felfele tartanunk akár egy nagy Nexus 10-et. Egyébként ezt a párnát laptopozáshoz is lehet majd használni így nem kell az ölünkben tartani hanem kényelmesen az a kar fogja helyettünk tartani. A termék már elérhető Japánban 200 $-ért (kb 44 000 Ft) ám azt még nem lehet tudni, hogy nálunk Európában értékesíteni fogják-e.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.