Hirdetés

Gond lehet a mobilkapcsolattal az iOS 17.2.1 hibája miatt, a sokak által várt, gyorsabb lemerülést javító frissítés után világszerte tapasztalnak mobilkapcsolatos problémákat a felhasználók.

A több mint 10 napja kiadott iOS 17.2.1 frissítés miatt panaszkodnak a felhasználók – nem tudják használni a mobilhálózatot, és az sem segített, hogyha újratelepítették a készülék szoftverét.

Gond lehet a mobilkapcsolattal az iOS 17.2.1 hibája miatt - iOS 17 funkciók

A probléma nem általános, valószínűleg bizonyos szolgáltatók esetén lép fel a roppant kellemetlen jelenség, amire szerencsére van egy ideiglenes megoldás.

Ha belépünk az Apple bétaprogramjába, majd készítünk a mobilról egy iCloud vagy iTunes biztonsági mentést (hiszen béta szoftvert telepítünk, ami rossz esetben adatvesztéshez is vezethet), letöltjük a béta profilt, majd feltelepítjük az iOS 17.3 nyilvános bétáját, a probléma megoldódhat – de ezt a megoldást csak addig érdemes választani, amíg nincs hivatalos javítás.

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.