Az LG a februári MWC idején mutatta be a G8 ThinQ, G8s ThinQ és V50 mobilokat. A magyar piacon egyelőre egyik fent említett modell sem érhető el, de az LG ma globálisan is bejelentette a G8s ThinQ-t, mely egy barátibb árcédulával rendelkező G8 ThinQ.

A G8s ThinQ-ban erőben nem lesz hiány

A mobil 6,21 hüvelykes Full HD+ OLED kijelzőt kapott, processzor terén a Snapdragon 855-öt kapjuk 6GB memória és 128 GB tárhely mellé. 18 wattal tudjuk tölteni a 3550 mAh kapacitású akkumulátort. Szoftveresen az Android 9.0 (Pie) operációs rendszert használhatjuk.

Felső kategóriás szenzorok

Kamerák terén hátul 3 szenzort találunk. A fő kamera egy 12MP-es f/1.8-as rekeszértékkel bíró lencse, kapunk még egy 12MP-es telefotó szenzort f/2.6-os rekeszértékkel és végül egy 13MP-es nagy látószögű f/2.4-es rekeszértékkel.

Elől egy 8MP-es és egy ToF szenzor került, mely együtt alkotja a Z Kamerát és ezáltal használhatjuk a Hand ID gesztusvezérlést is.

Az árakról és az egyes piacokon való megjelenésről a következő napokban ad majd tájékoztatást a dél-koreai vállalat. Egy jó árazással akár Magyarországon is sikeres lehetne a mobil.

Nektek hogy tetszik az LG G8s ThinQ?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!