A GearBest oldalán akciós áron csíphető el az Elephone U 4G Phablet és az Elephone U 4G Pro, ami számos olyan előnyös tulajdonságot vonultatnak fel, amik a kategóriában egyedüállónak, vagy legalábbis ritkának mondhatók. Nem lövünk mellé, ha az egyik legjobb képességnek az 5,99″-es, Full HD+ (1080 x 2160 pixel) felbontású kijelzőt nevezzük, hiszen a 18:9-es képarányú OLED panel élénk színeket, kiváló betekintési szöget garantál.

Mindenképpen kiemelendő, hogy az Elephone U 4G Phablet belsejében akár 6 GB LPDDR4X RAM található, ami jótékonyan járul hozzá a rendszersebességhez. A készülék lelke egy 2 GHz-es nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek MT6763T chip, adattárolóból legjobb esetben 128 GB jut, de választható egyébként 4/64 GB-os kivitel is. A Pro verzióban Snapdragon 660-as lapka munkálkodik.

A hátlapon két darab 13 megapixeles kamera, az egyik színes, a másik monokróm szenzor, PD-autofókusszal és Bokeh effektussal. Biztonsági szempontból kétféle módszerre támaszkodhatunk: egyrészt a hátul elhelyezett ujjlenyomat-olvasóra, másrészt az arcfelismerésre, mindkettőnek elég pár tizedmásodperc, hogy kódok fárasztó begépelése helyett a zárolt képernyőről a főoldalra juttasson minket.

A burkolat alatt egy 3620 mAh-s akkumulátor látja el energiával az Elephone U 4G Phabletet, ami legalább 1-2 napos üzemidőt tesz lehetővé az alacsony fogyasztású kijelzőnek és hardvernek köszönhetően. A Próban vezetékmentes töltés is található. Az Android 7.1-et futtató (hamarosan jön az Oreo), dual SIM-es Elephone U 4G Phablet ára a GearBest oldalán most csupán 389 dollár, ami 98 ezer forintot tesz ki, az Elephone U 4G Pro pedig 460 dollárt, vagyis 116 ezer forintot kóstál. Bővebb információ a hivatalos weblapon érhető el.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.