Túl vagyunk az Apple nagy bemutatóján ahol megjelent az új iPhone, és úgy látszik a Samsung próbálja visszatéríteni a világ figyelmét saját termékeire.

A nemrég feltöltött videó a Samsung Galaxy Tab S 8.4, és Galaxy Tab S 10.5 készülékeket reklámozza, és arról szól hogy a híres amerikai színésznő Kristen Bell és férje, a szintén színész Dax Shepard életébe menniyre beleépült a fentebb említett Galaxy Tab S 10.5.

Samsung_GalaxyTabS_infographic-640x707

Amit a két táblegépről tudni érdemes, hogy egyedüli különbség a kettő között a méretük. Míg a kisebb modell 8.4 hüvelykes átmérővel rendelkezik, addig a nagyobbnál ez az érték 10.5. Mindkét tablet egy QHD (1600×2560) felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott, amit egy Samsung Exynos 5 Octa 5420 SoC hajt meg, amely tartalmaz négy 1,9 Ghz-es és négy 1,3 GHz-es proceszormagot. A RAM mérete 3 GB. A belső tárhely modelltől függően lehet 16, illetve 32 GB méretű, és mindkét modell támogatja a microSD kártyával való bővítést. A hátlapon egy 8 megapixeles kamera kapott helyet míg az előlapon egy 2,1 megapixeles kamera helyezkedik el. Ezeken kívül kapunk még ujjlenyomat olvasót, és sztereó hangszórót is.


Forrás: SamMobile

Hirdetés
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...