Ezt már a Samsungnál is kőbe vésték. A Galaxy Note 4 lesz az első Samsung készülék, amelyik az új Android 5.0 Lollipop-t fogja futtatni. A Samsung még nagyobb ütemben dolgozik a Note 4 Lollipop-ra való frissítésén, mint a korábbi verziók megjelenésekor, például amikor megjelent az Android 4.4 KitKat, a Samsung nem igyekezett ennyire az eszközei frissítésén, mint most. 

A cég posztolt egy tweetet a Galaxy Note 4 Quad HD kijelzőjével kapcsolatban, a mellékelt képen pedig nyalókák voltak mind a háttérben mind a Note 4 kijelzőjén. Most felmerül a kérdés, hogy a Samsung csak simán azért használta ezt a képet, mivel most szinte mindennek a középpontjában az Android 5.0 áll, de akár egy sugallat is lehet, hogy a frissítés korábban megérkezhet, mint gondolnánk…

Megtudtuk, hogy a Samsung a frissítést valamikor november vége és december eleje környékére lőtte be, és a cég már teszteli az új rendszert a Galaxy S5-ön. Igen izgatottak lehetünk, hisz tényleg nagy frissítésről van szó, rengeteg új funkcióval.

Ti mit gondoltok? Ez csak egy marketingfogás lenne a Samsung részéről, vagy valóban hamar frissíthető lesz a Note 4 (az elsők között) az Android 5.0 Lollipopra?

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

Comments are closed.