Hirdetés

A Galaxy A52 5G várhatóan a Samsung következő legkelendőbb középkategóriás mobilja lesz és nem meglepő módon rengeteg információ szivárgott ki róla. A telefon megjelent a  Google Play Console alkalmazásban is, így biztosak lehetünk afelől, hogy a mobilban Snapdragon 750G lapka dolgozik, illetve dobozból kivéve Android 11 operációs rendszert futtat.

Kiszivárgott fotók

A Galaxy A52 5G adatlapján láthatunk egy képet is a telefonról (illetve ez a fenti képen is jól kivehető), amiből látszik, hogy a Samsungra jellemző Infinity-O kijelző került rá, ami feltehetőleg Super AMOLED, a Google Play Console alapján Full HD+ felbontású, illetve 420 dpi értékű a pixelsűrűsége. Egyes pletykák szerint az A52 5G-be 4500mAh kapacitású, 15W-os gyorstöltést támogató akkumulátor kerül, emellett 4 hátlapi kamerát és IP67-es tanúsítványt is kapott, amit 2017 óta nem láthattunk a Samsung középkategóriás mobiljainál.A Galaxy A52 5G nek lesz egy 4G-s kistestvére is hasonló specifikációkkal, de Snapdragon 720G chipsettel. Ez olyan országokban kerül majd forgalomba, ahol az 5G hálózat jelenleg nem elérhető. A Samsung nemrég közzétett egy rövid videót, amiben egy március 17-i eseményre invitálnak minket. Ez lehet az „A-nap”?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Tomi
Bertalan Tamás vagyok, 17 éves. Kiskorom óta érdekel az informatika, leginkább a számítógépek és a mobilok világa vonz. Nem rég csatlakoztam a tech2.hu csapatához, mint szerkesztő.