A Xiaomi okoskarkötője, a Xiaomi Mi Band 2 frissítést kapott. India egyik leghíresebb színészével, Hrithik Roshannal jött létre az együttműködés, így kapta a kiegészítő a Xiaomi Mi Band HRX Edition nevet. A hírek szerint Indiában lesz elérhető a modell.

Korábban teszteltük a Mi Band 2-őt, amelyről videót is láthattok a Youtube csatornákon. A HRX Edition nem sokban különbözik elődjétől, azonban hasznos frissítéseket kapott. Az eszköz jobb nyomkövetési algoritmust kínál a tevékenységek pontosabb megfigyelésére, valamint az akkumulátor élettartamát növelték 23 napra, amely 10%-os növekedést jelent, ugyanis a Mi Band 2 körülbelül 20 napot bír. Annyiban azonban változik az elődjétől, hogy nincs benne beépített pulzusmérő, amely talán az aktív sportolóknak hátrány lehet.

0.42 colos OLED képernyővel rendelkezik, illetve karcolásálló üvegborítást kapott. Ugyanazt tudja, mint a Mi Band 2, monitorozza az alvást, a mozgást, valamint lépésszámlálóval is rendelkezik. Emellett ugyanúgy IP67 minősítést kapott, így ahogy a Mi Band 2 is, a frissített modell is por- és vízálló, valamint Bluetooth 4.0-on keresztül csatlakozik az eszközökhöz. Maga a kapszula mindössze 7 g a gumipánt nélkül.

A HRX kiadás ára várhatósn 20 dollár között mozog majd. Egyelőre arról nincs információnk, hogy hazánkban is elérhető lesz-e a modell, az is lehet, hogy csak Indiában vásárolható majd meg.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: