Ha minden igaz, már csak kevesebb mint egy hónap van hátra az Iphone 6 bemutatásáig, ennek megfelelően pedig megszaporodtak a valós és vagy valósnak nak vélt hírek az Apple háza tájáról.

A most kiszivárgott  képeken 4,7 hüvelykes változatának előlapját láthatjuk. Ha hihetünk a szóbeszédeknek, akkor az alma tulajdonosok 137,5 x 67 x 7 milliméteres kijelzőt kapnak 960 x 1704 pixeles felbontással. Olyan pletykákat is lehet hallani, hogy a hátlapi kamera a 8 MP modul marad. Ha ez így lesz, akkor is biztos, hogy valamilyen módosítást eszközölnek az Iphone 5S-ben található egységhez képest.

iphone 6 1-horz

A hátlappal kapcsolatban is vannak tisztázatlan hírmorzsák. Többek között szó van karcálló Apple logóról, háttérvilágítással és anélkül is, valamint a hangerőgombokról is felrebbentek olyan pleytkák, hogy visszatérnek a legutoljára a 3GS-ben látott formához, a mostani kerek helyett. Akárhogy is lesz, mi kíváncsian várjuk!

Forrás: GSM Arena

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.