A Xiaomi – egyes spekulációk és hírek alapján – dolgozik egy teljesen új okostelefon szérián, ami az “R” nevet fogja kapni. A Xiaomi R1 lesz elvileg az első készülék ebben a termékcsaládban. Korábban már volt kiszivárgott renderkép róla, azonban ma két kép került fel az internetre, amelyeken a Xiaomi R1-et vélhetjük látni.

Noha tokban van a telefon, így túl sok infó nem derül ki. Egy biztos: lesz rajta 3,5 mm-es jack csatlakozó, a kijelző sarkai lekerekítettek és ha a szemem nem csal, akkor 18:9-es képarányú a panel. Az alján jól látható a microUSB port és a két hangszórórács (az egyelőre kérdés, hogy sztereó lesz-e vagy csak a szimmetria miatt van így kialakítva).

A telefonról sajnos több információ nincs, az szinte biztos, hogy a Xiaomi még idén bemutatja a Redmi Note 5-öt, de a Xiaomi R1 debütálásáról nincs semmilyen infó. Szívből reméljük, hogy globális modellek lesznek, hisz ezekből az európai felhasználók is profitálhatnak, pont mint az Mi A1-ből, ami 70.000 Ft alatti árával az egyik legjobb választás.

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.