Az elmúlt napokban gombamód megszaporodtak a Galaxy Note20-ról a neten a renderek és a kémfotók. Azt is tudni már, hogy a Samsung augusztus 5-én fogja hivatalosan bemutatni új készülékeit.

A renderek a Samsung orosz weboldalára kerültek fel, vélhetően hibából, azonban a Jimmy Is Promo twitteren megjelent képek megerősítik a renderekkel kiszivárgott infókat. Marad a Note-os szögletes forma, a középre vágott kameralyuk és a vertikális kameraelrendezés. Azonban a Note20 Ultra megkaja az S20 Ultránál megismert hatalmas méretű kameraszigetet.

A képekről látható, hogy négy kamera lesz a Note20 Ultrában, három hatalmas lencse és egy apróbb a vaku alatt.

Látható a fotókon az is, hogy marad a lekerekített kijelző és a minimális keret.

A Twitterre felkerült infók alapján az S Pen átköltözik a készülék bal alsó oldalára jobbról, marad az USB Type-C és az alsó hangszóró. A szoftver Android 10-re épülő One UI 2.5 lesz.

Az augusztusi megjelenéshez az FCC is megadott már egy rakás engedélyt, úgyhogy szinte borítékolható, hogy az új fülhallgatón és órán kívül idén nyáron még látunk új Samsung csúcsmobilt is.

Már júliusban új okosóra és fülhallgató érkezhet a Samsungtól

Hirdetés
FORRÁSMobilarena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.