Vasárnap kiszivárgott Kínából 3 db kép amin feltehetően az új Apple iPad Air 2 páncélját láthatjuk. A hangszórók lent találhatók, továbbá az is látható, hogy dupla soros hangszórók helyett, ami az Apple iPad Air-jében volt megszűnik, helyette egy sorban helyezkedik el, ezzel még vékonyabbá tehetik a tabletet.

Az Apple iPad Air 2 várhatóan tartalmazza majd a Touch ID ujjlenyomat szenzort, pontosan úgy, mint ahogy az az iPhone 5S-ben debütált. Korábban, még júniusban láthattunk képeket, amin egyértelműen a Touch ID volt látható. Továbbá az Apple A8 processzor is várhatóan ebben az iPad készülékben fog debütálni.

Az iPad Air 2 sokáig az iPhone 6 árnyékában és a sokat pletykált 5,5″-os iPhone phablet árnyékában tengődött. Vélhetően a következő hónapban kezdődik a tömeggyártás, külön az iPad Air 2, a phablet és az iPad mini 3 is. Ez azt jelenti, hogy október végére az Apple palettája bővülhet akár 4 készülékkel is, melyek az iPad Air 2, az iPad mini 3, a 4,5″-os iPhone 6, és az 5,5″-os iPhone phablet.

 

 

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.