Hirdetés

Akármennyi elcsépelt Note7 viccet sütünk el, a Samsungnál elhihetitek, nem nevetnek, sőt nem is mosolyognak. A Galaxy Note7 a telekommunikáció történetének talán legnagyobb bukása és a Samsung mindent megtesz, hogy ez többet ne fordulhasson elő.

Az biztos, hogy a február végi MWC-n lesz Samsung Unpacked esemény, viszont hogy mit mutatnak be, azt még homály fedi. Lehet, hogy a Galaxy Tab S3-at, de egyre több pletyka a Galaxy S8-at is emlegeti annak ellenére, hogy áprilisra mondták a legtöbben a megjelenést.

Korábban már írtunk a Galaxy C7 Pro-ról, melyben a Samsung már folyadékhűtést használt, ezt a Galaxy S8-ba is implementálnák. Ugyanilyen hűtési megoldás lesz az MWC-n érkező LG G6-ban is. A Galaxy S8 hűtéséhez a csöveket a tajvani Auras Technology és Chaun Chong Technology, míg az LG-nek a G6-hoz a japán Furukawa Electric és a szintén tajvani Delta Electronics fogja gyártani.

A Galaxy S8 két ultravékony csövet fog tartalmazni, de lehet, hogy a Galaxy S7 megoldását láthatjuk majd az új modellnél is.

Egy biztos, a Samsung ígérete szerint a Note7 esete más készüléknél nem fordulhat elő, pláne nem a Galaxy S8-nál. Hogy egészen pontosan mi is történt a Note7-tel, azt a Samsung egy január 23-i sajtótájékoztató alkalmával részletezni fogja.

Hirdetés
FORRÁSTechTimes
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Microsoft 950XL is ilyen hűtésű, jól hűti a Snapdragon 810-et.Tapasztalat.2015 decemberben adták ki.Ide is jó lesz.

Comments are closed.