Már több mint félmillióan letöltötték a POSSIBLE Games játékát, az Én kicsi Tescóm nevezetű applikációt. A játék január közepén elérhetővé vált a közép-európai régió más országaiban is.

screen640x640-2A játékban felépíthetjük a saját Tescónkat, berendezhetjük az üzletteret, árut rendelhetünk, majd feltölthetjük a polcokat a rendelt áruval. Lehetőség van arra is, hogy megtekintsük Facebook-ismerőseink vagy más játékosok üzleteit, de kereskedhetünk és versenyezhetünk is velük.

“A játékaink közül az Én kicsi Tescóm az, amivel hűséges userek tömegei játszanak napi rendszerességgel. Nem véletlenül mintáztuk róla a Merchants of Space elnevezésű galaktikus menedzserjátékunkat is” – mondta Tóth Krisztián, a POSSIBLE Games vezérigazgatója.

Az Én Kicsi Tescóm 2014 nyarán került be a magyar app áruházakba, és a nagy sikerre való tekintettel a Tesco úgy döntött, hogy Szlovákiában, Lengyelországban és Csehországban is kiadja a játék lokalizált verzióját. Az appnak azóta is nagy sikere van:csak Lengyelországban közel százezren töltötték le a játékot.

screen640x640A felmérések szerint a játékot az esetek 80 százalékában androidos mobileszközökre töltik le. Windows készülékekre csak néhány hónapja elérhető a játék, de ma már minden nyolcadik telepítés ilyen eszközre történik.
A játékot folyamatosan frissítik az aktuális hűségakcióknak megfelelően. Jelenleg például a futball Európa Bajnokság jelenik meg a játékban.

A játék az alábbi hivatkozásokon letölthető a különböző platformokon:
Androidra
iOS-re
Windowsra

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: