Hirdetés

Felbukkant a Geekbench-en a Nothing új telefonja, a CMF Phone 1, ami július 8-án debütál. A bejelentés előtt a készüléknek át kell esnie a megfelelő tanúsítási folyamatokon, így további információk várhatóak róla.

A CMF Phone 1 modellszáma A015 lehet. A teszteredmény alapján a Tetris névre keresztelt alaplappal érkező mobil Android 14-gyel és 8 GB memóriával rendelkezik.

A Nothing már korábban elárulta, hogy a készüléket a MediaTek Dimensity 7300-as lapka hajtja, a 8 GB memória pedig további 8 GB virtuális memóriával bővíthető.

Bár a Dimensity 7300 nevéből adódóan egy újabb lapka, a Nothing Phone (2a) Dimensity 7200 Prója teljesítményben jobb nála. A CMF mobil Geekbench tesztje a lapkához képest magas pontszámokat hozott.

Kamerás téren a készülék a Sony 50 megapixeles, f/1.8-es rekesszel bíró érzékelőjét használja majd, Ultra XDR-es képfeldolgozással társítva.

A gyártó már azt is elmondta, hogy két kiegészítő is érkezik, jön a CMF Buds Pro 2 és a CMF Watch Pro 2 is.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.