Újabb akciókkal kedveskedik a Tomtop, amelyből kiemelkedik az LEMFO LF17 okosóra. Az egész kellemes külsővel rendelkező készülék 166,79 dollárba kerül eredetileg, de most 89,99 dollárért cserébe megkaparintható, tehát lényegében féláron dobhatjuk bele a kosárba.

A szilikon szíjjal és vagány óralappal bíró okoskütyü 1,3″-es, 240 x 240 pixel felbontású, kör alakú kijelzővel rendelkezik, belsejében pedig egy MediaTek MT6572-es lapka dolgozik. Az 1,2 GHz-es processzor kétmagos, 4 GB-nyi adattároló és 512 MB RAM egészíti ki.

A LEMFO LF17 előnye a nanoSIM foglalat, így akár 3G kapcsolatra is képes, plusz beépített GPS-szel és pulzusmérővel is rendelkezik.

A LEMFO LF17 IP54-es védettséget kapott, 400 mAh-s akkumulátor látja el energiával, rendelkezik Bluetooth 4.0-val, az Android 4.3-nál újabb rendszereket futtató eszközökkel kompatibilis. A microSD foglalattal is rendelkező okosóra a Tomtop oldalán vásárolható meg, az akció hamarosan véget ér.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt